• Zonta Deventer film-première: 14 maart 2024

  Op donderdag 14 maart 2024 organiseren wij een heuse premièreavond, met rode loper en fotograaf en de Italiaanse film C’è ancora domani (There’s still tomorrow). We combineren het nuttige met het aangename. We halen geld op voor het (lees meer)

 • Zonta filmmiddag: 18 maart 2023

  Op 18 maart 2023 organiseren we een filmmiddag met een goed doel. In MIMIK wordt de film ‘She Said’ vertoont, het goede doel is het ‘Achter de voordeur-spel’ voor kinderen en gastpreker is Meike Lubbers. Zonta Club Deventer (lees meer)

 • Debatavond o.l.v. Maaike Brunekreef en Anita Wix

  Op 8 december vertelden Maaike Brunekreef en Anita Wix van Achter de voordeur producties met een missie in de Bibliotheek Deventer over hoe soms niets is wat het lijkt en hoe belangrijk het is dat de omgeving subtiele (lees meer)

 • Orange the World Deventer 2022

  Vrijdag 25 november 2022 is het Orange the World dag, de internationale dag tegen geweld vrouwen. Vanaf deze dag organiseren deelnemende organisaties Zonta Club Deventer, Soroptimist Deventer en Vrouwen voor Elkaar allerlei activiteiten tot en met 10 december (lees meer)

 • Zonta Club Deventer Filmmiddag 8e editie

  Zaterdag 27 augustus a.s. is de 8e editie van de Zonta Club Deventer Filmmiddag. Vanaf 13.00 uur ben je welkom bij MIMIK in Deventer. Adres: Achter de Muren Vispoort 8 – 10, Deventer. De film die wij hebben (lees meer)

 • Wilhelminabrug en Veentunnel kleuren oranje!

  Op 25 november laten de Wilhelminabrug en de Veentunnel weer zien dat Orange the World begonnen is. Met het oranje licht vragen ze aandacht voor de internationale campagne “Stop geweld tegen vrouwen“. Het thema van 2020 in Nederland (lees meer)

 • Zonta says NO!

  Jaarlijkse campagne van Zonta om geweld tegen vrouwen en meisjes te bestrijden Zonta werkt internationaal aan een wereld waarin vrouwenrechten worden erkend en iedere vrouw de mogelijkheid heeft zich ten volle te ontwikkelen. Zonta says NO to Violence (lees meer)

 • Zonta schenkt opnieuw € 3.000,- aan de Bibliotheek Deventer

  Zaterdag 23 maart genoten 150 gasten van de film ‘Woman at war’ in Filmhuis De Keizer. Serviceclub Zonta Deventer organiseerde de jaarlijkse filmmiddag waarvan de opbrengst van € 3.000,- overhandigd werd aan de Bibliotheek Deventer ten gunste van (lees meer)

 • Mineke Foundation update februari 2019

  In maart 2015 heeft de Zonta Club Deventer aan Mineke Foundation een subsidie van € 3.000,-toegekend voor het project “Vakopleidingen Liberia”. Mineke Foundation is opgericht in 2009 – dus nu alweer 10 jaar geleden! – door ons lid (lees meer)

 • Zonta schenkt € 3000,- aan de Bibliotheek Deventer

  Serviceclub Zonta Deventer schenkt € 3000,- aan de Bibliotheek Deventer. Met dit bedrag ondersteunen zij het traject ‘De bibliotheek en basisvaardigheden’. De cheque is op zaterdag 17 maart tijdens de jaarlijkse filmmiddag overhandigd aan de directeur van de (lees meer)

 • Tandheelkundig vrijwilligerswerk Kenia

  Twee keer per jaar zendt Dutch Dental Care Foundation tandheelkundige teams uit naar scholen in zuidelijk Kenia. Een team is samengesteld uit meerdere tandartsen, kaakchirurgen, assistentes, mondhygiënisten en ondersteuning (geen tandheelkundige achtergrond vereist). Iedereen die meegaat als vrijwilliger (lees meer)

 • Zonta filmmiddag 2016 VOOR STICHTING LEERGELD DEVENTER

  Serviceclub Zonta Deventer schenkt € 3000,- aan Stichting Leergeld Deventer. Met dit bedrag kunnen vluchtelingenkinderen sporten. De cheque is op zaterdag 19 maart aan bestuurslid Henk Groothuis van Stichting Leergeld overhandigd. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse (lees meer)

 • 4e ZontaClub Deventer Filmmiddag

  Graag nodigen wij je uit voor de 4e ZontaClub Deventer Filmmiddag op: zaterdag 19 maart 2016 Je bent welkom vanaf 13.00 uur in de grote zaal of vanaf 13.30 uur in de kleine zaal (het tijdstip staat op (lees meer)

 • Zonta filmmiddag 2015 voor Mineke Foundation

  Een prachtige en intense middag rond Lucia de B. en € 3000,- voor het goede doel: Mineke Foundation. Deze stichting heeft als doel het bevorderen van de sociale en economische ontwikkeling van Dabwe Town, een gemeenschap in Liberia, West-Afrika. (lees meer)

 • € 10.000,- voor Eigen Kracht

  Voor het project eigen Kracht Deventer hebben we € 10.000,- opgehaald. Dinsdag 25 november 2014 was de symbolische start van het Eigen Kracht Deventer Vrouwen project. De eerste certificaten zijn overhandigd aan zes vrouwen. Onze leden Aimée, Marie Louise, (lees meer)

 • Fundraising

  Fundraising heeft als doel het inzamelen van financiële middelen te realiseren. Deze middelen worden beschikbaar gesteld aan projecten, die de maatschappelijke positie en/of het welzijn van vrouwen en kinderen bevorderen. Maar wij verlenen soms ook actief ondersteuning of service.

 • ZIF

  Het doel van de Zonta International Foundation (ZIF) is de charitatieve en educatieve programma’s van Zonta International te steunen. De ZIF verhoogt het geld waarmee Zonta International programma’s over de hele wereld financiert.

 • Jane M. Klausman award

  Het Jane M. Klausman programma helpt vrouwen om hun masterdiploma in business management te behalen. Sinds de oprichting van het programma heeft Zonta 399 beurzen toegekend aan vrouwen uit 50 landen.

 • Femmes for Freedom

  In het 10e lustrumjaar 2014 steunt Zonta Nederland Femmes for Freedom, een organisatie die streeft naar huwelijkse vrijheid en gelijkheid tussen mannen en vrouwen.