• Vrijwilligerswerk Kenia

  Een van onze leden is in oktober 2016 met een leuke groep tandheelkundige vrijwilligers naar Mombassa in Kenia vertrokken. Zij zijn daar gaan werken op een school en hebben alle leerlingen ( 2358! ) en de locals behandeld. Een supergoed project van (lees meer)

 • € 3000,- aan Stichting Leergeld Deventer

  Serviceclub Zonta Deventer schenkt € 3000,- aan Stichting Leergeld Deventer. 19-03-2016 Met dit bedrag kunnen vluchtelingenkinderen sporten. De cheque is op zaterdag 19 maart aan bestuurslid Henk Groothuis van Stichting Leergeld overhandigd. De uitreiking vond plaats tijdens de (lees meer)

 • Mineke Foundation update 3 maart 2016

  In maart 2015 heeft de Zonta Club Deventer aan de Mineke Foundation een subsidie van € 3.000,-toegekend voor het project “Vakopleidingen Liberia”, in het bijzonder de opleiding tot zeepmaker. Dit werd door Lush Nederland aangevuld met een subsidie (lees meer)

 • De 4e Zonta Deventer filmmiddag was een succes!

  Op zaterdag 19 maart 2016 organiseerden wij voor de vierde keer de Zonta Club Deventer Filmmiddag. De film ‘Welcome’ van de Franse regisseur Philippe Liore gaat over vluchtelingen die zijn gestrand in Calais. Dit is een film uit 2009 maar (lees meer)

 • Zonta filmmiddag voor Mineke Foundation

  Een prachtige en intense middag rond Lucia de B. en € 3000,- voor het goede doel: Mineke Foundation. Deze stichting heeft als doel het bevorderen van de sociale en economische ontwikkeling van Dabwe Town, een gemeenschap in Liberia, West-Afrika. (lees meer)

 • Eigen Kracht

  Voor het project eigen Kracht Deventer hebben we € 10.000,- opgehaald. Dinsdag 25 november 2014 was de symbolische start van het Eigen Kracht Deventer Vrouwen project. De eerste certificaten zijn overhandigd aan zes vrouwen. Onze leden Aimée, Marie Louise, (lees meer)

 • Zonta Deventer Filmmiddag

  Zonta Deventer heeft inmiddels al driemaal – steeds in de maand maart – een filmmiddag georganiseerd in Filmhuis De Keizer in Deventer. In maart 2016 zal de vierde editie plaatsvinden.

 • Fundraising

  Fundraising heeft als doel het inzamelen van financiële middelen te realiseren. Deze middelen worden beschikbaar gesteld aan projecten, die de maatschappelijke positie en/of het welzijn van vrouwen en kinderen bevorderen. Maar wij verlenen soms ook actief ondersteuning of service.

 • Zonta says NO!

  Zonta Says NO to Violence Against Women, A campaign to end violence against women and girls “Zonta Says NO to Violence Against Women” is a Zonta International campaign to raise awareness of and increase actions to end violence (lees meer)

 • ZIF

  Het doel van de Zonta International Foundation (ZIF) is de charitatieve en educatieve programma’s van Zonta International te steunen. De ZIF verhoogt het geld waarmee Zonta International programma’s over de hele wereld financiert.

 • Femmes for Freedom

  In het 10e lustrumjaar 2014 steunt Zonta Nederland Femmes for Freedom, een organisatie die streeft naar huwelijkse vrijheid en gelijkheid tussen mannen en vrouwen.