Zonta Deventer film-première: 14 maart 2024

Op donderdag 14 maart 2024 organiseren wij een heuse premièreavond, met rode loper en fotograaf en de Italiaanse film C’è ancora domani (There’s still tomorrow). We combineren het nuttige met het aangename. We halen geld op voor het goede doel en genieten samen van een mooie film.

Programma

Locatie: MIMIK, Achter de Muren Vispoort 8, Deventer

19.15 uur: Inloop met koffie of thee en huisgemaakt lekkers
19.45 uur: Start programma bestaande uit een interessante spreker en presentatie van het goede doel
20.15 uur: Start film
22.00 uur: Borrel en loterij

Film

C’è ancora domani is een Italiaanse komische dramafilm uit 2023, geregisseerd door Paola Cortellesi in haar regiedebuut. De film won drie prijzen op het filmfestival van Rome en is de meest succesvolle film aan de Italiaanse kassa in 2023.

Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano’s ziekelijke vader in Rome. Het is 1946 en de mensen in de stad balanceren tussen de bevrijdingsroes en de tekorten van de voorbije oorlog. Delia is het zorgende type die heeft leren omgaan met haar tirannieke man. De familie is opgewonden want hun dochter gaat zich verloven. Maar alles verandert wanneer Delia een mysterieuze brief ontvangt die haar moed aanwakkert om te streven naar een beter leven… Geïnspireerd door de verhalen van grootmoeders en overgrootmoeders.

Bekijk de trailer

Steun het goede doel

Met de opbrengsten steunen we dit jaar het Meester Geertshuis in Deventer. Zij bieden velen een helpende hand, omdat het leven soms anders loopt dan gepland. Dat doen ze door het ondersteunen van mensen die vastlopen en een extra zetje kunnen gebruiken. Over het concrete project hoor je meer op 14 maart.

Op de rode loper kun je een glamourfoto laten maken, en na de film – tijdens de gezellige borrel – kun je deelnemen aan de loterij.

In ruil voor publiciteit kun jij ook extra bijdragen aan het goede doel. Interesse? Laat het aan een Zonta-lid weten!

Kaartje kopen

Een ticket kost € 30,- p/p en is inclusief koffie of thee met huisgemaakt lekkers en een drankje na afloop.
Koop het kaartje bij een Zonta-lid of op de site van MIMIK.