4e ZontaClub Deventer Filmmiddag

Graag nodigen wij je uit voor de 4e ZontaClub Deventer Filmmiddag op:
zaterdag 19 maart 2016

Je bent welkom vanaf 13.00 uur in de grote zaal of vanaf 13.30 uur in de kleine zaal (het tijdstip staat op je entreekaartje vermeld). Een kaartje inclusief koffie/thee, een drankje en hapjes kost € 22,50 p.p. Kaart(en) bestellen en betalen kan door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Mannen zijn uiteraard ook van harte welkom!

Adres: Filmhuis De Keizer, Keizerstraat 78, 7411 HH Deventer. Parkeren kan bij het NS-Station (parkeergarage) op 100 meter loopafstand.

De Franse film ‘Welcome’ (2009) is op dit moment bijzonder actueel. De film gaat over vluchtelingen die de grens oversteken en verblijven in een onherbergzaam gebied rond Calais, dat ze de ‘Jungle’ noemen. Er leven inmiddels honderden mensen, de overheid weet niet wat ze met de situatie aan moet. Philippe Lioret maakte een prachtige en indrukwekkende film over deze schrijnende situatie.

welcom1_kl welcome2_kl poster2

Gastspreker Juriaan Lahr, hoofd internationale operaties van het Rode Kruis Nederland, vertelt wat het Rode Kruis allemaal doet om de grote vluchtelingenstroom te coördineren.

juriaan

Goede doel: Stichting Leergeld
De opbrengst van de Zonta Filmmiddag 2016 gaat naar Stichting Leergeld uit Deventer. Deze stichtingzorgt er onder andere voor dat kinderen uit arme gezinnen kunnen sporten door bijvoorbeeld het sportabonnement te betalen. Ook vluchtelingenkinderen uit AZC’s worden ondersteund. Met onze bijdrage worden 4 kinderen 3 jaar lang ondersteund.
Zie ook: www.leergelddeventer.nl

leergeld2

Doe mee aan de spectaculaire loterij!
Voor € 2,50 per lot, 5 loten voor een tientje. De volledige opbrengst van de lotenverkoop gaat naar ons goede doel en de Zontavrouwen zorgen voor een zeer aantrekkelijk prijzenpakket.