Zonta Deventer sponsort Science café Deventer

Science Café is een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap. Het fenomeen bestaat al enige tijd in andere steden en landen. Sinds begin 2008 krijgt ook het Deventer publiek de mogelijkheid om in debat te gaan met spraakmakende wetenschappers.

Wetenschap in de kroeg, elke 2e woensdag van de maand

Verwacht geen dikdoenerij of monologen op hoog vaktechnisch niveau. Deskundigen vermaken het publiek door gepassioneerd te vertellen over hun kennisgebied. Dit alles in een informele setting: de muziek, een drankje en het goede gezelschap maken de avond compleet. Oud-burgemeester James van Lidth de Jeude is de vaste gespreksleider.

Locatie
Burgerweeshuis in Deventer

De avond
19.30 uur: zaal open en muziek
20.00 uur: lezing
21.00 uur: muziek
21.15 uur: vragen en discussie
22.00 uur: muziek
22.30 uur: grote zaal dicht, maar het café is nog open

Programma

12 februari 2020: Marion Koopmans
Going viral: hoe voor te bereiden op een virusvolle toekomst?

> lees meer op website Science Café Deventer