Zonta areadag 24 maart 2014

Op deze dag komen alle Nederlandse Zontaclubs in Rotterdam bijeen.

Kom luisteren naar onze minister van Buitenlandse Zaken, Sigrid Kaag, over haar werk in Syrië, naar onze governor Gabriële Brübach en – tijdens het driegesprek “Lobbyen, hoe doe je dat?” – naar onze jeugd-vertegenwoordiger bij de VN op het gebied van o.a. vrouwenrechten, Jahkini Bisselink. Het belooft een boeiende en inspirerende dag te worden.

Alle opbrengsten van giften gaan naar het Endowment Fund van Zonta International dat is opgericht in het kader van het 100-jarig bestaan van Zonta voor belangrijke internationale projecten die niet zo ‘sexy’ zijn voor financiering door crowdfunding en door staten. Het is van groot belang dat we als Nederlandse Zontians hieraan bijdragen. Zo kunnen we een basis leggen om wereldwijd vrouwen en meisjes bij te staan. Het doel van Zonta Nederland is 10.000 euro te kunnen bijdragen.