Zonta areadag 1 april 2017

Op1 april 2017 is het zover: de jaarlijkse Zonta Areadag vindt plaats bij de OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons) te Den Haag.
Op deze dag komen alle Nederlandse Zontaclubsc bijeen.

Grenzeloze ambities
Het thema van de Areadag is: Grenzeloze ambities. Grenzeloos omdat de Aredag plaatsvindt in een internationale omgeving, grenzeloos omdat Zonta zich op  internationaal niveau sterk maakt voor een betere positie van vrouwen en grenzeloos omdat wij vinden  dat ambities en dromen van vrouwen geen beperkingen hoeven te kennen.

Sprekers die het verschil maken
Onze sprekers zijn op deze dag:
Vera Bergkamp
D66 Kamerlid met als bijzondere aandachtsgebieden: Algemene Wet Gelijke Behandeling,  Jeugd(zorg), en seksuele diversiteit.
Hester van Bruggen
Liason magistraat (senior officier van Justitie) te Rome. Betrokken bij de opsporing van criminele netwerken die zich bezighouden met mensenhandel van vluchtelingen.
Sabine Nolke
Ambassadeur Canada en speciale vertegenwoordiger voor haar land bij de OPCW.
Maria Scali
Directeur SHOP (Stichting Hulp Opvang aan Prostituees). Met de opbrengst van deze Areadag wordt een project van SHOP ondersteund.                                 Workshops
In de middag kunnen wij zelf aan de slag tijdens de workshops. Hou de nieuwsbrief in de gaten en schrijf op tijd in voor: informatie over het internationaalste stukje van Nederland en Den Haag als stad van Vrede en Recht. Leer eens van het gekibbel in de club  af te komen en leer een Socratisch gesprek te voeren. Of leer hoe je als vrouw in je eigen kracht kan komen te staan.

Fun en tax free shoppen
Natuurlijk is er ook veel leuks te doen op de Zonta Areadag. Wat te denken van even shoppen in de tax free shop van de OPCW, de voortreffelijke catering door Maison Van den Boer, de muziek door de muzikale Zontians van Zonta aan Zee….

De inschrijving voor de Zonta Areadag is open vanaf 15 januari 2017.

OPCW: Nobelprijswinnaar 2013
Meer weten over het buitengewone werk van de OPCW? Zie:
OPCW Corporate Video
De Areadagcommissie van Zonta aan Zee
Met de klok mee: Nuria Reques Waterink, Quirine Cambier van Nooten, Els Alkemade, Florine Bouritius en Edith Ufkes.
Tot 1 april 2017                                  Website              Email                                                                        Copyright © 2016 Zonta Nederland, All rights reserved.
Blijf op de hoogte van het nieuws omtrent Zonta! De Zonta nieuwsbrief verschijnt 10 keer per jaar.

Want to change how you receive these emails?
You can  update your preferences or  unsubscribe from this list