MVO Ondernemer 2015 is ons lid: Pascal Hulsegge

Door DeventerScoort op do, 10/15/2015 – 16:17

Pascal Hulsegge van JPR Advocaten is op woensdag 14 oktober tijdens Deventer Marktplein uitgeroepen tot MVO Ondernemer 2015 in de Deventer Ondernemersverkiezing. Deventer Scoort feliciteert haar als naamgever van de MVO Award met deze titel.

Deventer staat terecht bekend als MVO stad van Nederland. Dat is de conclusie die de vakjury van de Deventer Ondernemersverkiezing trekt uit de sociale projecten van de drie genomineerde ondernemers voor de Deventer Scoort MVO Award: JPR Advocaten, Humanitas Deventer en Stop Pesten Nu. De jury daagt alle bedrijven uit om zich ook meer in te zetten voor duurzaamheid op milieugebied.

Juryrapport
De jury heeft advocaat en partner Pascal Hulsegge van JPR Advocaten verkozen tot Deventer MVO Ondernemer van 2015. Pascal heeft binnen een branche die niet traditioneel bekend staat om een hoog MVO gedachtegoed, dit binnen de advocatuur op de agenda gezet. JPR is door deze keuze niet alleen juridisch maar ook maatschappelijk relevant. Pascal heeft daarin pionierswerk verricht dat hopelijk binnenkort opgevolgd gaat worden door collega-bedrijven.

Binnen JPR heeft zij zaken in gang gezet als: arbeidsparticipatie van mensen met afstand tot werk, gratis spreekuur in de Social Club en samenwerking met de Parabool. Ook is Pascal bestuurslid van diverse maatschappelijke organisaties. Naast goed doen zorgen de MVO-activiteiten binnen JPR ook voor betere teambuilding.

Support Deventer Scoort
Hulsegge gaf bij de prijsuitreiking aan dat haar doel als winnende ondernemer voor komend jaar is om alle MKB bedrijven ook MVO te laten ondernemen. Een eerste stap in deze is kosteloos aanmelden als supporter van Deventer Scoort, de naamgever van de MVO Award.