14 maart 2016

Een spetterende zomerse zonta avond,waarbij we niet alleen aan de inwendige mens denken ( met dank natuurlijk aan Peter en Heleen, theater Bouwkunde) maar ditmaal ook aan de uitwendige mens dankzij Arienne. We zullen voortvarend met de vergadering van slag gaan.
Hierna zal Arienne ons alle in’s en out’s de do’s en don’ts vertellen van de modeindustrie.
De avond wordt gevolgd door een snuffelstage bij Hekkers mode in Deventer:
In alle drie de winkels hebben we mogen kijken

Damesmode: Na een lange voorhistorie is Hekkers Mode Deventer de plek voor stijlvolle dameskleding en persoonlijk advies
Lingerie:  LACE LINGERIE is een prachtige zaak met een exclusief aanbod aan
nachtkleding, lingerie en badkleding van o.a.
Herenmode: In 1999 startte Hans hekkers in het centrum van Deventer zijn mannenmodezaak. Hekkers Mannen is een unieke en toonaangevende modewinkel met Italiaanse kleding in het hoge, luxe segment. Van business tot casual, en van klassiek tot trendy