Zonta Filmmiddag

ZontaClub Deventer organiseert op zaterdag 18 maart 2017 de 5e Zonta filmmiddag.

Adres: Filmhuis De Keizer, Keizerstraat 78, 7411 HH Deventer. Parkeren kan bij het NS-Station (parkeergarage) op 100 meter loopafstand.

De  film ‘Captain Fantastic’.

Deze film is geregisseerd door Matt Ross, met in de hoofdrol Viggo Mortensen, als vader van zes jonge kinderen. Ze leven geïsoleerd van de samenleving in de bossen van het Pacific Northwest.

Ben is een toegewijde vader die zich toelegt op de academische en fysieke opvoeding van zijn kinderen. Wanneer een tragedie zich aandient, is hij verplicht zijn zelf gecreëerde paradijs te verlaten. Geconfronteerd met de echte wereld, begint Ben aan een nieuwe uitdaging als ouder om zijn gezin de geschikte opvoeding te geven

Gastspreker Karel Overbeek , oprichter van het  Dagelijks bestaan

 

Goede doel: Het dagelijks bestaan

Het Dagelijks Bestaan. De Stichting Het Dagelijks Bestaan in Zutphen biedt jongeren tussen 14 en 27 jaar een kleinschalig leren ontwikkeltraject. Ze worden uitgedaagd om hun ondernemende en creatieve vermogens te ontwikkelen. Het Dagelijks Bestaan begeleidt hen op de weg terug naar onderwijs, werk en/of hulpverlening.
Zie ook: www.hetdagelijksbestaan.nl

 

Doe mee aan de spectaculaire loterij!

Doe mee aan de spectaculaire loterij! Om nog meer geld in te kunnen zamelen voor Het Dagelijks Bestaan organiseren we een loterij. Neem dus cash geld mee om bijvoorbeeld een communicatietraining, een lekkere taart of iets anders ludieks te winnen!