Zonta Deventer sponsort Science café Deventer

Science Café is een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap. Het fenomeen bestaat al enige tijd in andere steden en landen. Sinds begin 2008 krijgt ook het Deventer publiek de mogelijkheid om in debat te gaan (lees meer)

Zonta Deventer sponsort KOP-festival

‘Kom een dag je brein verkennen’, zo luidt de aankondiging van dit evenement in Deventer. Zaterdag 25 januari 2020 zullen het Burgerweeshuis en de Bibliotheek Deventer Centrum met het KOP-festival bol staan van lezingen, discussies, demonstraties, workshops, activiteiten, testjes, (lees meer)

Wie zijn wij?

Zonta Club Deventer e.o. is aangesloten bij Zonta International. Zonta is een serviceclub van actieve en ambitieuze vrouwen met een zelfstandig of leidinggevende positie in beroep. Zonta werkt aan de verbetering van de juridische, professionele, politieke en economische status van (lees meer)

Wat doen wij?

Sinds de charter in 1987 heeft Zonta Deventer zich al voor vele projecten ingezet. Het belangrijkste criterium voor de keuze voor een project is vaak dat het ten goede komt aan vrouwen en/of kinderen. Meestal worden lokale/regionale projecten ondersteund. (lees meer)