Internationale vrouwendag – 8 maart 2019

Jaarlijks op 8 maart is het Internationale Vrouwendag: de actiedag van de vrouwenbeweging! Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld, meestal aan (lees meer)

Januari 2019

Ontmoeting met Tuna Yücel-Modrak, Consul-Generaal van het Turkse consulaat in Deventer Na de ledenvergadering vertelde diplomate Tuna Yücel-Modrak over haar werk als Consul-Generaal van het Turkse consulaat in Deventer. Na een internationale carrière die haar o.a. in Duitsland, (lees meer)

Oktober 2018

Ledenvergadering in de Openbare Bibliotheek, Stromarkt 18 in Deventer Dankzij een flinke meevaller  van de Zonta Filmmiddag in maart 2018 – o.a. door de geweldige opbrengst van de verkochte loten! – hadden wij bij ons bezoek aan de prachtige (lees meer)

23 maart 2019: 7e Zonta filmmiddag

Wij nodigen je van harte uit voor alweer de zevende Zonta Club Deventer Filmmiddag. Dit jaar hebben we gekozen voor de film ‘Woman at War’. Deze IJslandse film is een droogkomisch drama, zoals een filmhuisfilm betaamt: bijzonder, geestig, (lees meer)

De educatieve programma’s van Zonta International

Zonta biedt jong vrouwelijk talent diverse mogelijkheden om een beurs of fellowship te verkrijgen: Amelia Earhart Fellowship JMK Women in Business Scholarship Women in Technology Scholarship YWPA Award Aanvragen moeten worden ingediend via lokale Zonta clubs, zoals Zonta (lees meer)