Areadag 16 april 2016

Op zaterdag 16 april organiseert Zontaclub Eindhoven de jaarlijkse Area Dag voor alle Nederlandse Zontians en genodigden. Naast de gebruikelijke vergaderpunten zal een aantal schitterende vrouwen uit Zuid-Nederland een boeiende presentatie geven over technologie, design, innovatie, onderwijs, ondernemerschap en (lees meer)

14 maart 2016

Een spetterende zomerse zonta avond,waarbij we niet alleen aan de inwendige mens denken ( met dank natuurlijk aan Peter en Heleen, theater Bouwkunde) maar ditmaal ook aan de uitwendige mens dankzij Arienne. We zullen voortvarend met de vergadering van (lees meer)

€ 3000,- aan Stichting Leergeld Deventer

Serviceclub Zonta Deventer schenkt € 3000,- aan Stichting Leergeld Deventer. 19-03-2016 Met dit bedrag kunnen vluchtelingenkinderen sporten. De cheque is op zaterdag 19 maart aan bestuurslid Henk Groothuis van Stichting Leergeld overhandigd. De uitreiking vond plaats tijdens de (lees meer)

Mineke Foundation update 3 maart 2016

In maart 2015 heeft de Zonta Club Deventer aan de Mineke Foundation een subsidie van € 3.000,-toegekend voor het project “Vakopleidingen Liberia”, in het bijzonder de opleiding tot zeepmaker. Dit werd door Lush Nederland aangevuld met een subsidie (lees meer)

19 maart 2016 Filmmiddag

De film was ontroerend en heeft veel mensen geraakt. “Welcom” een indrukwekkende en ontroerende film, die ook al is hij van 2009, nog steeds heel actueel is, waarbij het verhaal van 1 vluchteling centraal staat , maar waarna (lees meer)

8 februari 2016

Op bezoek bij stichting Eilean. Stichting Eilean biedt in een kleinschalige accomodatie in Wythmen de mogelijkheid aan 8 getraumatiseerde meiden boven de 18 om te wonen en aan zichzelf te werken. Wij zullen daar rond 19.00 uur worden (lees meer)

11 Januari 2016

Vandaag topprogramma Mindfullness met Tjipko van der Laan, KNO arts Deventer ziekenhuis

Kerstevenement op maandag 14 december 2015

Voor onze Zonta Deventer leden hebben we een mooie/heerlijke avond gehad met een bijzondere inspirerende gastspreker: Heiko Roelfsema, Neurofilossof. Hij sprak over “Neurofilosofie, To be or not to be?”​ . Waarin hij op het raakvlak van biologie, psychologie en filosofie een (lees meer)