Zonta filmmiddag voor Mineke Foundation

Een prachtige en intense middag rond Lucia de B. en € 3000,- voor het goede doel: Mineke Foundation. Deze stichting heeft als doel het bevorderen van de sociale en economische ontwikkeling van Dabwe Town, een gemeenschap in Liberia, West-Afrika. (lees meer)

Eigen Kracht

Voor het project eigen Kracht Deventer hebben we € 10.000,- opgehaald. Dinsdag 25 november 2014 was de symbolische start van het Eigen Kracht Deventer Vrouwen project. De eerste certificaten zijn overhandigd aan zes vrouwen. Onze leden Aimée, Marie Louise, (lees meer)

9 november 2015

Bezoek aan de Voedselbank Deventer. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij (lees meer)

12 oktober 2015

Ons lid Wieke Smits van Waesberghe – Joosten gaat vertellen over wat haar allemaal bezig houdt. Wieke: “Mijn roots liggen in de reclamewereld. Ik heb 10 jaar gewerkt bij FHV/BBDO in Amstelveen. Bij dit gerenommeerde bureau heb ik geleerd (lees meer)